Podjetje

Trgovinska in skladiščna oprema, skladiščni regali, trgovinski regali, paletni regali

STO Oprema d.o.o. smo podjetje, ki se ukvarja z dobavo, prodajo in montažo opreme za skladišča in trgovine. Poslujemo z večjimi in manjšimi podjetji, naši poslovni partnerji pa nas najbolj cenijo zaradi naše zanesljivosti in hitre dobave. Ponujamo vam več kot le standard, saj vedno poiščemo trajno rešitev. Razumemo in razvijamo prihodnost skladiščne tehnologije, primerne za vse dejavnosti, ter skladno s tem svetujemo strankam. Naše funkcionalne rešitve omogočajo optimalno izrabo prostora in skladiščenja: od drobnega vijačnega materiala do težkih bremen.

Skladiščna oprema 

Kovinski regali so namenjeni za opremljanje skladiščnih prostorov. Funkcionalno, kvalitetno izdelani in stabilni regali omogočajo optimalno izrabo prostora in skladiščenje drobnega vijačnega materiala ter lažjih in težjih bremen. Regali niso zgolj jeklo in železo, temveč so ključ do optimalne produktivnosti, ki ga naše podjetje ponuja: celovito načrtovanje skladišča, kjer so upoštevane lastnosti regalov in maksimalen izkoristek prostora. Nudimo široko ponudbo paletnih regalov, konzolnih regalov, arhivskih regalov, poličnih regalov,  skladiščnih podestov ter vertikalnih in rotacijskih avtomatiziranih skladišč.  Z regalnimi sistemi po meri oblikujemo in optimiziramo učinkovitost celotnega materialnega toka.

Trgovinska oprema

Dandanes si je težko predstavljati svet brez nakupovalnega vozička/košare, ki je postal del našega vsakdana. Saj je nakupovalni voziček/košara prva stvar, ki jo kupec poišče, ko pride v trgovino in ga spremlja skozi cel nakup, vse do blagajne. Naša ponudba za trgovine vključuje vse od nakupovalnih vozičkov in košar do trgovinskih polic, stojal, blagajn ter dodatkov za trgovine..

Želite estetsko in uporabno opremljeno skladišče ali trgovino?

STO Oprema smo pravi naslov za vas! Ne glede na velikost vaše trgovine ali skladišča, vam pri nas nudimo primerno opremo po konurenčno ugodnih cenah. Kontaktirajte nas še danes in si zagotovite svetovanje glede izbire in razporeditve opreme vašega prostora. Prav tako vam bomo svetovali glede vzdrževanja in poskrbeli za hitro in brezhibno montažo.
Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke. Ne spreglejte naše ponudbe!

Zastopane blagovne znamke

STO Oprema d.o.o.

Miren 41
5291 Miren